sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Toinen mekko ja arvonta

Tämän mekon ohje on vanhasta Suuri Käsityölehdestä ja lankana tässä on 7-veljestä. Tästä mekosta tykkään itse ehkä hieman enemmän kuin tuosta keltaisesta.
Sen verrran enemmän, että ajattelin neuloa vielä toisen :) Langat on jo valmiina odottamassa kunhan vaan ehdin aloittaa sen neulomisen.
Tähän mekkon virkkasin samanlaisen kaulakorun kuin tuohon keltaiseenkin, mutta lisäksi virkkasin vielä tällaisen rannerenkaan.
Arvonta on myös suoritettua ja onnetar suosi tällä kertaa Irmaa - Tilkuista Totta -blogista. Onnea voittajalle! Marraskuu taitaa olla aika monelle vaikea kuukausi...se pimeys ennen kaikkea ja lisäksi marraskuu on vielä pitkä kuukausi.

t:möhönasu


5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Tämä on myös kaunis mekko! Onnea arvonnan voittajalle :)

Osakainen kirjoitti...

Hienoja mekkoja. Ja nuo korut ovat loistoidea!

Sinikka kirjoitti...

Upeita mekkoja molemmat, kivoja koruja myös.

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Oletpa taitava ja kekseliäs puikkojen heiluttaja. Ihana mekko. Mulla oli nuorna , laihana koulutyttönä itse kutomani mekko, joka oli just tuon keltainen, iskin heti silmäni siihen, mutta ei mulle mekot nykyään...tai tunikana mä sitä silloinkin käytin ;)Mutta ihana väri just tuo keltainen.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Täytyy ihan hattua nostaa kun näin paljon olet jaksanut neuloskella.
Itselläni on ollut yksi neulemekko teini-ikäisenä. Rippijuhliin äiti neuloi valkoisen mekon josta tykkäsin yli kaiken. Nyt ei makkarat enää sallisi moista ylellisyyttä päälleni.
Ihanaa joulunaikaa sinulle.
Kaisa