sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Kukahan tätäkin katsoo...

Taas on tullut pidettyä väliä tässä blogin kirjoittelussa :)

Se ei suinkaan tarkoita sitä, että en olisi käsitöitä tehnyt vaan päinvastoin. Kun ei ole ollut "stressiä" blogin päivittämisestä, niin olen oikeastaan tehnyt enemmän käsitöitä keväästä lähtien.

Keväällä aloitin myös pienen kuntokuurin :) eli pudotin muutaman kilon painostani ja aloitin taas kävelylenkkien tekemisen. Tosin täytyy sanoa, että näin marraskuun tultua on tuo lenkkeilykin vähentynyt....jotain kummasta syystä. Ei auta kuin ottaa taas itseäni niskasta kiinni :D
Ennenkuin lähden esittelemään kaikkia kesän ja syksyn aikana tekemiäni käsitöitä, niin laitetaan näin joulukuun alkajaisiksi pystyyn pieni arvonta....sehän alkaa jo huomenna. Mitä sitten arvon...no, eiköhän se selviä minulle tässä tämän viikon aikana :) Arvontaan voi osallistua 5. joulukuuta asti ja itsenäisyyspäivänä sitten suoritan arvonnan.

Mitä sitten kysyisin....mikä on se kuukausi vuodessa, josta pidät vähiten? Itselläni se on ehdottomasti tämä synkkä marraskuu....tämä on ihan tuhottoman pitkä...ja kaiken lisäksi sain vielä karsean flunssan eli piristystä tarvitaan :)
Oikeen mukavaa alkavaa joulukuuta teille kaikille! 
t: möhönasu


8 kommenttia:

Sinikka kirjoitti...

Kiva kun palasit, ehdin jo kaipaillakin :)
En erityisemmin pidä maaliskuusta, luonto on silloin rumimmillaan, roskaa, loskaa, väritön kuukausi.

kio kirjoitti...

Mullekin maaliskuu on inhokkikuukausi jos jokin, pölyistä, kylmää.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Kyllähän tätä luetaan :) Itsekin olen tosi harvakseltaan päivitellyt blogia. Marraskuu on jotenkin epäystävällinen kuukausi - niin pimeää ja kalseaa. Mutta kohta on joulukuu.

Irma kirjoitti...

Huh-huh, onpa vaikea kysymys:) Helpompi olisi vastata mistä kuukaudesta pitää eniten:) Jotakin kuitenkin pitää kai vastata jos haluaa osallistua arvontaan:)
Kyllä se hankalin kuukausi taitaa olla lokakuu tai maaliskuu. Sanon vaikka lokakuu.

Marjut kirjoitti...

Minullakin on kaksi vaihtoehtoa inhokkikuukausiksi joko tammi- tai helmikuu. Jotenkin syksy kuitenkin kuluu nopeasti, mutta tammikuu ainakin on aivan kauhean pitkä.

Mammutti kirjoitti...

Vaikea kysymys, varsinaista inhokkikuuta ei kyllä ole koskaan ollut. Marraskuu on tietenkin pitkä ja pimeä, mutta toisaalta joulukuu odottaa kulman takana...Maaliskuukin on vähän niin ja näin, talvea vielä jatkuu ja jatkuu, mutta lopussa alkaa lumien alta paljastua rumaa ja likaista mmaata, josta en yhtään pidä, onneksi pian on vihertäävä huhtkuu...

Sipi kirjoitti...

Kyllä se marraskuu taitaa olla tylsin, niin synkkää ja pimeää aikaa.

Anniina kirjoitti...

Marraskuulle ääni täältä.